Over InW

Het bedrijf
Images ‘n Words is sinds 1985 actief in de Multimedia industrie. Vanaf 2004 zijn de activiteiten geconcentreerd op tekst- en vertaaldiensten vanuit het Duits en Engels maar ook decoratieve fotografie speelt nog steeds een belangrijke rol in onze media services. Images ‘n Words  helpt u om uw doelen te bereiken. Ervaring en flexibiliteit hebben de reputatie van Images ‘n Words bevestigd.

Waarden
Images ‘n Words streeft naar de best haalbare kwaliteit. Dus geen fraaie maar zinloze technologie maar degelijk ambachtelijk handwerk waar U nog lang mee vooruit kunt, gecombineerd met technologie die daadwerkelijk een bijdrage levert.

Teamwork
Images ‘n Words ontwikkelt zich met uw wensen en staat altijd open voor nieuwe ideeën. U kunt er zeker van zijn dat U met Images ‘n Words altijd de beste service in huis haalt. De opdracht is om u en uw doelen te begrijpen. Images ‘n Words werkt nauw met u samen om er zeker van te zijn dat de oplossingen op maat gemaakt zijn om in uw behoeften te voorzien. Uw succes in ons doel.

Klantenservice
Tevreden klanten zijn het hoogste doel. Images ‘n Words gaat altijd iets verder dan U verwacht. Service is een keurmerk en Images ‘n Words is er trots op Uw doelen te helpen realiseren.

Privacy
Images ‘n Words hanteert strikte regels waar het gaat om Uw informatie. Alle informatie die U ter beschikking stelt is maximaal beschermd. Afgezien van wettelijke verplichtingen, zal Images ‘n Words uw informatie onder geen enkele voorwaarde aan derden ter beschikking stellen zonder uw toestemming. Om uw privacy verder te beschermen is Images ‘n Words zeer terughoudend met het verstrekken van informatie voor marktonderzoek en zullen wij geen informatie verstrekken die herleidbaar is tot onze partners.